نیکو فایل 2

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

نیکو فایل 2

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

مقاله در مورد انواع روشهای حرارت دهی مواد غذایی

مقاله در مورد انواع روشهای حرارت دهی مواد غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 37 صفحه، با فونت B Lotus بخشی از عناوین : مقدمه حرارت دهی یکی از مهمترین روشهای متداول در فرآیند مواد غذایی است. این روش نه تنها به دلیل تأثیر مطلوب بر روی کیفیت فرآورده غذایی بلکه به دلیل اثر نگه دارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم، غیرفعال نمودن میکروارگانیسم، حشرات و انگلها همراه می باشد مورد توجه قرار گرفته است. از انرژی مایکروویو برخلاف پرتوهای یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود، در روشها ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.