نیکو فایل 2

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

نیکو فایل 2

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر نان

پاپورپوینت بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی و بیاتی نان ، رشته صنایع غذایی 29 صفحه اسلاید ، با بک گراند گندمی   برخی عناوین : مقدمه : گندم مهمترین محصول کشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است. لیزین اسیدآمینه محدود کننده غلات و متیونین اسیدآمینه محدودکننده حبوبات و دانه های روغنی است در نتیجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه های روغنی می توان کمبود و لیزین را برطرف کرد. برجسته ترین منبع پروتئین از میان حبوبات و دان ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.