نیکو فایل 2

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

نیکو فایل 2

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک

نویسند‌گان:[ محبوبه رضایی ] - دانشگاه علوم پزشکی شیراز - شیراز ایران [ سیدعلی مرتضوی ] - دانشگاه فردوسی مشهد گروه علوم و صنایع غذایی [ فریده طباطبایی یزدی ] - دانشگاه فردوسی مشهد گروه علوم و صنایع غذایی خلاصه مقاله: بسته بندی مهمترین فاکتوری است که درگسترش زمان ماندگاری محصولات غذایی نقش بسزایی ایفا میکند امروزه تکنولوژی های نانوبه سبب وجود عناصرریزمقیاس نقش خودرا دراین زمینه پررنگ تراشکارساخته است دراین میان نانوپوشش های نقره گام موثری درافزایش ماندگاری فراورده و کاهش خطرعوامل میکروبی نشا ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.